Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Летните ми са Корморан, стил Мишлен и как да ти кажа!?
    На 75 000 км са и още не са пукани и не са криви.
    Много са добри за дълги преходи, защото са много твърди, но им е необходимо да минат поне 40 км за да загреят и да държат .
    Аз обаче вече нямам толкова дълги преходи
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• това е лошото много са твърди и зимните им

Comment

• Пистаааа

Днеска ми писна и нахвърлях с лопатата чарковете в Катъра и го пуснах на писта.
        Праговете още не съм ги сложил, щото е сложна работа, оперативното за 4х4 не съм го взел от подходящото място, щото като натисна спирачка и изключва, спирачките са посредствени и задната чистачка не работи, както се ебава и осветлението в купето, ама не издържах.
        Зглобих една газова в мой стил и газзззз!
        За сега ръмжи много добре!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Една фото сесия на зверо да пуснеш ааа

Comment

• Баш сега ако пусна,не само ще ме изхвърлят от клуба и форума, ама и от Алфа ще ме съдят!
            Все пак е голям кеф!
            Мощност без недостиг и перфектно държане на пътя. Имам чувството, че това купе е по-кораво. Все пак и амортисьорите Боге са си наред.
            Спирачките и те се пооправиха.
            Още е кочина, ама имам един делови въпрос!
            Как да махна голфаджийските фолия по задните странични стъкла. Много ме дразнят. Аз обичам простора и светлината!

Comment

• Решението е по-лесно отколкото си мислиш - иска се коресилин (и бензин става), парцал, ръце с които да търкаш и време през което да търкаш
              , след като го избършеш с корисилина до перфектно прозрачно, взимаш един препарат за прозорци и един вестник и лъсваш стъклото и си рахат.
              Не се занимавай с стъргане.

Comment

• Мерси!
                Утре ще търкам!

Comment

• zdraveite imam edna 33 imola nqkoi moje li da mi kaje dali 3 polusni sve6ti stavat za neq za6toto starite mi bqha1 polusni a sega s tezi ne znam dali 6te ba4ka normalno

Comment

• колега пиши на кирилица да не те ухапят.
                    мисля че няма да имаш ядове с триполюсни стига да са читави,предишната ми алфа беше с триполюсни и нямаше ядове
                    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                    Звукът може да бъде
                    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Сега да се изфукам!
                      Разкарах Катъра до Монтана!
                      Задоволително ръмжане и голям кеф!
                      Разход около 8 на 100 което ме хвърля в тъча.
                      Нормално каране, само на връщане се подгонихме с едно Фиат купе. Голям оргазъм.
                      Иначе с много малко газ се сили със 110-120 и явно влиза в настроение по-нагоре.
                      На връщане минах през Дупница и си взех новите джанти с гуми, купени съвсем на сляпо и само на една честна дума.
                      Това, което видях, надхвърли очакванията ми и дупнишкия разбойник, който ми ги продаде, ще влезе в кръга на приятелите ми!
                      Перфектни джанти с дълбок и усилен борд, както и много добри гуми. Джанти 15 инча и гуми 195х еба ли го, но в точния диаметър.
                      Не ме излъга и , че са балансирани.
                      Имаше и един подарък! Рапидка в едната гума, но стана повод за много бъзици.Все пак не изпускаше!
                      Курдисах ги и тях и ...
                      Гааааз!
                      Освен това днеска хванах рунтавия ми приятел да ми сложи теглича от Алфи на Катъра.
                      Всичко почна много весело и теглича го свалихме за нула време.
                      Оказа се, че отдолу нямат нищо общо.
                      Монтажа беше дълуг и мъчителен.
                      Като видях разликите го обявих за невъзможен, но Рунти се заинати и привечер беше монтиран.
                      Съвсем нова конструкция!
                      Та ако някой иска да си слага теглич и не знае как, да свирка. Мисля си, че видях всичко

Comment

• направи няколко снимки на колата, ама пресни по възможност .... че да не ти спираме алкохола
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Ще направя!
                          Обещавам!
                          С новите гуми и джанти е с убийствена линия!

Comment

• Еи с тея 15ки ще ме карате и аз да слагам на пролет,няма се деля от таифата я

Comment

• Сега чувам адаша, МрХ да мрънка, че това не е за дъртите ми бъбреци, но с тия джанти и гуми се вкарах в нов филм. Голям кеф е.

Comment

• Сега остава да се кефиш и направи снимки де,а в Дупница "не съм чул да има разбойници".
                                Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                                Звукът може да бъде
                                описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Working...
                                X